حسنی عطار, مهنازالسادات, مصلحی شاد, مریم, بهرامی, سپیده. (1402). بررسی اثر افزودن ماکروجلبک کالرپا سرتولاریودس و گراسیلاریا کورتیکاتا بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی، ماندگاری و حسی نمونه‌های کیک طی دوره نگهداری. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, (), -. doi: 10.30495/jfst.2023.1994041.1881
مهنازالسادات حسنی عطار; مریم مصلحی شاد; سپیده بهرامی. "بررسی اثر افزودن ماکروجلبک کالرپا سرتولاریودس و گراسیلاریا کورتیکاتا بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی، ماندگاری و حسی نمونه‌های کیک طی دوره نگهداری". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, , , 1402, -. doi: 10.30495/jfst.2023.1994041.1881
حسنی عطار, مهنازالسادات, مصلحی شاد, مریم, بهرامی, سپیده. (1402). 'بررسی اثر افزودن ماکروجلبک کالرپا سرتولاریودس و گراسیلاریا کورتیکاتا بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی، ماندگاری و حسی نمونه‌های کیک طی دوره نگهداری', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, (), pp. -. doi: 10.30495/jfst.2023.1994041.1881
حسنی عطار, مهنازالسادات, مصلحی شاد, مریم, بهرامی, سپیده. بررسی اثر افزودن ماکروجلبک کالرپا سرتولاریودس و گراسیلاریا کورتیکاتا بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی، ماندگاری و حسی نمونه‌های کیک طی دوره نگهداری. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1402; (): -. doi: 10.30495/jfst.2023.1994041.1881


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب