صفائی, سیده فائزه, جعفریان, سارا, معصومی, مجتبی, شریفی سلطانی, مهدی, روزبه نصیرائی, لیلا. (1402). ارزیابی خصوصیات کیفی، فیزیکوشیمیایی و حسّی کره بادام زمینی غنی شده با خمیر خرما با روش سطح پاسخ (RSM). نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, (), -. doi: 10.30495/jfst.2023.1984586.1863
سیده فائزه صفائی; سارا جعفریان; مجتبی معصومی; مهدی شریفی سلطانی; لیلا روزبه نصیرائی. "ارزیابی خصوصیات کیفی، فیزیکوشیمیایی و حسّی کره بادام زمینی غنی شده با خمیر خرما با روش سطح پاسخ (RSM)". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, , , 1402, -. doi: 10.30495/jfst.2023.1984586.1863
صفائی, سیده فائزه, جعفریان, سارا, معصومی, مجتبی, شریفی سلطانی, مهدی, روزبه نصیرائی, لیلا. (1402). 'ارزیابی خصوصیات کیفی، فیزیکوشیمیایی و حسّی کره بادام زمینی غنی شده با خمیر خرما با روش سطح پاسخ (RSM)', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, (), pp. -. doi: 10.30495/jfst.2023.1984586.1863
صفائی, سیده فائزه, جعفریان, سارا, معصومی, مجتبی, شریفی سلطانی, مهدی, روزبه نصیرائی, لیلا. ارزیابی خصوصیات کیفی، فیزیکوشیمیایی و حسّی کره بادام زمینی غنی شده با خمیر خرما با روش سطح پاسخ (RSM). نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1402; (): -. doi: 10.30495/jfst.2023.1984586.1863


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب