پیرویسی, نجم الدین, آریایی, پیمان, اسماعیلی, مهرو, احمدی, محمد. (1402). بررسی ویژگی های فیلم خوراکی بر پایه نانو سلولز باکتریایی اکسید شده با روش TEMPO حاوی پروتئین هیدرولیز شده حاصل از میوه درخت کاج. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, (), -. doi: 10.30495/jfst.2022.1971387.1829
نجم الدین پیرویسی; پیمان آریایی; مهرو اسماعیلی; محمد احمدی. "بررسی ویژگی های فیلم خوراکی بر پایه نانو سلولز باکتریایی اکسید شده با روش TEMPO حاوی پروتئین هیدرولیز شده حاصل از میوه درخت کاج". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, , , 1402, -. doi: 10.30495/jfst.2022.1971387.1829
پیرویسی, نجم الدین, آریایی, پیمان, اسماعیلی, مهرو, احمدی, محمد. (1402). 'بررسی ویژگی های فیلم خوراکی بر پایه نانو سلولز باکتریایی اکسید شده با روش TEMPO حاوی پروتئین هیدرولیز شده حاصل از میوه درخت کاج', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, (), pp. -. doi: 10.30495/jfst.2022.1971387.1829
پیرویسی, نجم الدین, آریایی, پیمان, اسماعیلی, مهرو, احمدی, محمد. بررسی ویژگی های فیلم خوراکی بر پایه نانو سلولز باکتریایی اکسید شده با روش TEMPO حاوی پروتئین هیدرولیز شده حاصل از میوه درخت کاج. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1402; (): -. doi: 10.30495/jfst.2022.1971387.1829


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب