مهدیخانی, شادی, تبیریی, طاهره, حسینمردی, فاطمه. (1402). بررسی اثر عصاره هیدروالکلی استخراجی از گیاه کلپوره و برگ چای سبز بر شاخص‌های شیمیایی و میکروبی فیله گوشت ماهی کپور در طول مدت نگهداری در دمای یخچال. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, (), -. doi: 10.30495/qafj.2023.2003669.1107
شادی مهدیخانی; طاهره تبیریی; فاطمه حسینمردی. "بررسی اثر عصاره هیدروالکلی استخراجی از گیاه کلپوره و برگ چای سبز بر شاخص‌های شیمیایی و میکروبی فیله گوشت ماهی کپور در طول مدت نگهداری در دمای یخچال". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, , , 1402, -. doi: 10.30495/qafj.2023.2003669.1107
مهدیخانی, شادی, تبیریی, طاهره, حسینمردی, فاطمه. (1402). 'بررسی اثر عصاره هیدروالکلی استخراجی از گیاه کلپوره و برگ چای سبز بر شاخص‌های شیمیایی و میکروبی فیله گوشت ماهی کپور در طول مدت نگهداری در دمای یخچال', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, (), pp. -. doi: 10.30495/qafj.2023.2003669.1107
مهدیخانی, شادی, تبیریی, طاهره, حسینمردی, فاطمه. بررسی اثر عصاره هیدروالکلی استخراجی از گیاه کلپوره و برگ چای سبز بر شاخص‌های شیمیایی و میکروبی فیله گوشت ماهی کپور در طول مدت نگهداری در دمای یخچال. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1402; (): -. doi: 10.30495/qafj.2023.2003669.1107


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب