محمودی, آرام, ولی نژاد, مریم, واثقی, سکینه. (1402). تاثیر تغییر درصد اندازه ذرات آرد بر کیفیت‌ آرد و نان تولیدی. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 3(2), 48-56. doi: 10.30495/qafj.2023.2001356.1100
آرام محمودی; مریم ولی نژاد; سکینه واثقی. "تاثیر تغییر درصد اندازه ذرات آرد بر کیفیت‌ آرد و نان تولیدی". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 3, 2, 1402, 48-56. doi: 10.30495/qafj.2023.2001356.1100
محمودی, آرام, ولی نژاد, مریم, واثقی, سکینه. (1402). 'تاثیر تغییر درصد اندازه ذرات آرد بر کیفیت‌ آرد و نان تولیدی', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 3(2), pp. 48-56. doi: 10.30495/qafj.2023.2001356.1100
محمودی, آرام, ولی نژاد, مریم, واثقی, سکینه. تاثیر تغییر درصد اندازه ذرات آرد بر کیفیت‌ آرد و نان تولیدی. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1402; 3(2): 48-56. doi: 10.30495/qafj.2023.2001356.1100


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب