واثقی, سکینه, ولی نژاد, مریم. (1402). اثر اختلاط آرد قوی و ضعیف بر شاخص رِئولوژیکی و کیفی آرد و نان تولیدی. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, (), -. doi: 10.30495/qafj.2023.2000271.1095
سکینه واثقی; مریم ولی نژاد. "اثر اختلاط آرد قوی و ضعیف بر شاخص رِئولوژیکی و کیفی آرد و نان تولیدی". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, , , 1402, -. doi: 10.30495/qafj.2023.2000271.1095
واثقی, سکینه, ولی نژاد, مریم. (1402). 'اثر اختلاط آرد قوی و ضعیف بر شاخص رِئولوژیکی و کیفی آرد و نان تولیدی', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, (), pp. -. doi: 10.30495/qafj.2023.2000271.1095
واثقی, سکینه, ولی نژاد, مریم. اثر اختلاط آرد قوی و ضعیف بر شاخص رِئولوژیکی و کیفی آرد و نان تولیدی. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1402; (): -. doi: 10.30495/qafj.2023.2000271.1095


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب