یزدانمهر, سحر, مستقیم, تکتم. (1402). تاثیر عصاره‌ اتانولی صمغ کندر و ریشه شیرین بیان در کاهش میزان اکسیداسیون و محتوای آکریل‌آمید همبرگر گوشت گوساله تحت شرایط سرخ کردن سطحی. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, (), -. doi: 10.30495/qafj.2023.1999040.1093
سحر یزدانمهر; تکتم مستقیم. "تاثیر عصاره‌ اتانولی صمغ کندر و ریشه شیرین بیان در کاهش میزان اکسیداسیون و محتوای آکریل‌آمید همبرگر گوشت گوساله تحت شرایط سرخ کردن سطحی". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, , , 1402, -. doi: 10.30495/qafj.2023.1999040.1093
یزدانمهر, سحر, مستقیم, تکتم. (1402). 'تاثیر عصاره‌ اتانولی صمغ کندر و ریشه شیرین بیان در کاهش میزان اکسیداسیون و محتوای آکریل‌آمید همبرگر گوشت گوساله تحت شرایط سرخ کردن سطحی', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, (), pp. -. doi: 10.30495/qafj.2023.1999040.1093
یزدانمهر, سحر, مستقیم, تکتم. تاثیر عصاره‌ اتانولی صمغ کندر و ریشه شیرین بیان در کاهش میزان اکسیداسیون و محتوای آکریل‌آمید همبرگر گوشت گوساله تحت شرایط سرخ کردن سطحی. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1402; (): -. doi: 10.30495/qafj.2023.1999040.1093


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب