یغما, الهام, تربتی, محمد علی, جوادی, افشین. (1402). مطالعه مقایسه‌ای خاصیت ضدمیکروبی نایسین و ناتامایسین در سفیده تخم‌مرغ مایع پاستوریزه و افزایش زمان ماندگاری آن. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 13(3 (51) پاییز), 67-81. doi: 10.30495/jfh.2024.2003124.1431
الهام یغما; محمد علی تربتی; افشین جوادی. "مطالعه مقایسه‌ای خاصیت ضدمیکروبی نایسین و ناتامایسین در سفیده تخم‌مرغ مایع پاستوریزه و افزایش زمان ماندگاری آن". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 13, 3 (51) پاییز, 1402, 67-81. doi: 10.30495/jfh.2024.2003124.1431
یغما, الهام, تربتی, محمد علی, جوادی, افشین. (1402). 'مطالعه مقایسه‌ای خاصیت ضدمیکروبی نایسین و ناتامایسین در سفیده تخم‌مرغ مایع پاستوریزه و افزایش زمان ماندگاری آن', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 13(3 (51) پاییز), pp. 67-81. doi: 10.30495/jfh.2024.2003124.1431
یغما, الهام, تربتی, محمد علی, جوادی, افشین. مطالعه مقایسه‌ای خاصیت ضدمیکروبی نایسین و ناتامایسین در سفیده تخم‌مرغ مایع پاستوریزه و افزایش زمان ماندگاری آن. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1402; 13(3 (51) پاییز): 67-81. doi: 10.30495/jfh.2024.2003124.1431


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب