شوکتی, آیت, بیگی, محمدرضا. (1402). تحلیل و تطبیق صفاءالقلوب شیروانی و نان و حلوای شیخ بهایی بر اساس نظریه ترامتنیت ژنت. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 17(67), 282-299. doi: 10.30495/clq.2024.1977662.2510
آیت شوکتی; محمدرضا بیگی. "تحلیل و تطبیق صفاءالقلوب شیروانی و نان و حلوای شیخ بهایی بر اساس نظریه ترامتنیت ژنت". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 17, 67, 1402, 282-299. doi: 10.30495/clq.2024.1977662.2510
شوکتی, آیت, بیگی, محمدرضا. (1402). 'تحلیل و تطبیق صفاءالقلوب شیروانی و نان و حلوای شیخ بهایی بر اساس نظریه ترامتنیت ژنت', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 17(67), pp. 282-299. doi: 10.30495/clq.2024.1977662.2510
شوکتی, آیت, بیگی, محمدرضا. تحلیل و تطبیق صفاءالقلوب شیروانی و نان و حلوای شیخ بهایی بر اساس نظریه ترامتنیت ژنت. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1402; 17(67): 282-299. doi: 10.30495/clq.2024.1977662.2510


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب