تعداد نشریات | 418 |
تعداد شمارهها | 9,997 |
تعداد مقالات | 83,560 |
تعداد مشاهده مقاله | 77,801,244 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 54,843,894 |
بررسی تأثیر مدیریت کیفیت محصولات و مشتری مداری بر روی عملکرد سازمانی در صنعت مواد غذایی | ||
مدیریت کسب و کار | ||
مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 10 بهمن 1402 | ||
نوع مقاله: مقاله پژوهشی | ||
نویسندگان | ||
مهرداد قیاسی1؛ سیده معصومه غمخواری* 2؛ محسن شربتیان3؛ حمید پوربابا4 | ||
1دانشجوی دکتری، گروه مدیریت بازرگانی واحد بینالملل دانشگاه پیام نور، تهران، ایران | ||
2استادیار، گروه مدیریت بازرگانی، دانشگاه پیام نور | ||
3کارشناس ارشد گروه مدیریت اجرایی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران مرکزی، تهران، ایران | ||
4گروه بهداشت مواد غذایی، دانشکده علوم تخصصی دامپزشکی، دانشگاه آزاد اسلامی، واحد علوم تحقیقات، تهران، ایران | ||
چکیده | ||
صنعت غذا یکی از صنایع مهم در سطح جهان که جایگاه ویژهای در دنیا دارد و مبتنی بر توزیع محصولات غذایی در سراسر جهان است. هدف پژوهش حاضر بررسی تأثیر مشتری مداری و مدیریت کیفیت محصولات با توجه به اهمیت آنها در سازمان بر روی عملکرد سازمان و با توجه به نقش میانجی رضایت مشتری است. پژوهش ازلحاظ هدف کاربردی، از نوع همبستگی توصیفی بوده و مبتنی بر مدل معادلات ساختاری است. جامعه آماری کلیه مشتریان محصولات صنایع غذایی رضوی است که در حال حاضر مصرفکننده این برند محسوب میشوند یا تجربه استفاده از محصولات این برند را داشتهاند. ابزار گردآوری داده پرسشنامه استاندارد مبتنی بر ادبیات است. در این پژوهش، با استفاده از آزمون کلموگروف اسمیرنوف بهوسیله نرمافزار SPSS نرمال بودن دادهها سنجیده شد. سپس به روشهای نسل دوم با استفاده از نرمافزار Smart PLS مورد تحلیل قرار گرفت. نتایج نشان میدهد که مشتری مداری به میزان 30 درصد و 49 درصد به ترتیب از تغییرات متغیرهای رضایت مشتری و عملکرد سازمانی؛ مدیریت کیفیت محصولات به میزان 25 درصد و 18 درصد به ترتیب از تغییرات متغیرهای رضایت مشتری و عملکرد سازمانی و در نهایت رضایت مشتری به میزان 21 درصد از تغییرات متغیر عملکرد سازمانی را تبیین میکنند. | ||
کلیدواژهها | ||
مشتری مداری؛ مدیریت کیفیت محصولات؛ رضایت مشتری؛ عملکرد سازمانی؛ صنایع غذایی | ||
مراجع | ||
| ||
آمار تعداد مشاهده مقاله: 157 |