1.

شناسایی و اولویت‌بندی مؤلفه‌های تأثیرگذار بر انتخاب تأمین‌کنندگان در زنجیره تأمین لارجت و پایدار با استفاده از تکنیک دلفی در شرکت‌های مواد غذایی شهرک صنعتی شهرکرد

صفحه 1-24
میثم بابایی فارسانی؛ ملیحه روشن

2.

مقایسه قدرت تفکیک پذیری مدل های بازده به مقیاس متغیر به منظور ارزیابی کارایی واحدهای تصمیم گیرنده در صنعت بانکداری

صفحه 25-34
غلامرضا پناهنده خوجین؛ عباس طلوعی اشلقی؛ محمدعلی افشار کاظمی

3.

شناسایی و اولویت بندی عوامل موثر بر تدوین خط مشی کارآفرینانه (مطالعه موردی: بانک سپه)

صفحه 35-56
محسن دارائی قادیکلائی؛ علی مهدی زاده اشرفی؛ تورج مجیبی میکلائی؛ فرشاد حاج علیان

4.

توسعه مدلی پویا برای تحلیل و ارزیابی سناریوهای کسب و کارهای نوپا در ایران

صفحه 57-69
فرزاد حقیقی راد؛ افشین نشاطی

5.

طراحی الگوی کیفیت مشارکت در برون سپاری خدمات ( مورد مطالعه : شرکت گاز استان اصفهان)

صفحه 70-85
رضا شجاعی؛ ناصر خانی؛ آرش شاهین؛ نادر آل ابراهیم

6.

تعیین شاخص های اصلی،ارزیابی و رتبه بندی کارایی عملکرد مدیریت دانش با تحلیل پوششی داده ها، مطالعه موردی: صنعت نفت ایران

صفحه 86-103
مسعود نجفی؛ بهزاد قاسمی

7.

ارائه الگوی ارزش آفرینی شرکتهای دانش بنیان دانشگاهی به منظور توسعه کارآفرینی بر اساس تکنیک دلفی و ANP فازی

صفحه 104-118
مرتضی فاتحی پور؛ فریدون آزما؛ داود ثمری

8.

تاثیر ارزش ویژه برند و نگرش مصرف کنندگان نسبت به تبلیغات بر ایجاد مزیت رقابتی (مطالعه موردی هتل های 5 ستاره کیش )

صفحه 119-134
علیرضا روستا؛ الهام بهرامی

9.

طراحی مدل ترکیبی شبیه‌سازی با به‌کارگیری پارادایم‌های شبیه‌سازی پیشامد گسسته و سیستم‌های پویا در راستای تحلیل شرکت بیمه

صفحه 135-155
رضا شاکرین؛ عباس طلوعی اشلقی؛ رضا رادفر

10.

ارائه روش نگاشت شناختی زی-آر نامبر برای مدل سازی روابط علّی استراتژی ها (مورد مطالعه: سازمان بیمه سلامت ایران)

صفحه 156-174
مصطفی ایزدی؛ رسول نورالسنا؛ حمیدرضا ایزدبخش؛ صابر ساعتی مهتدی؛ محمد خلیل زاده

11.

تاب آوری زنجیره تأمین در حمل ونقل پستی با رویکرد تحلیل عاملی

صفحه 175-196
منصور جنگی زهی؛ محمدرضا ملکی

12.

طراحی شبکه زنجیره تامین حلقه بسته در فضای عدم قطعیت

صفحه 197-218
رضا یوسفی زنوز؛ فرزاد حقیقی راد؛ سجاد ذاکری تبار


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.