دوره و شماره: دوره 7، 3 (27) پاییز، پاییز 1396، صفحه 77-88، صفحه 1-109  XML

1

بررسی امکان کاربری عصاره گیاه کارده (Biarum carduchcorum) به‌عنوان رنت گیاهی در تولید پنیر سفید ایرانی

بهداشت مواد غذایی
صفحه 1-14
حجت‌اله گلکاری؛ حمیدرضا قیصری؛ سید شهرام شکرفروش؛ محمود امین لاری؛ محمد رئیسی

2

اثرات ضدمیکروبی نانوذرات اکسیدروی بر پایه سیلیکاژل تهیه شده با روش نمک مذاب

بهداشت مواد غذایی
صفحه 15-24
محمد قربان پور

3

حذف رنگ تارترازین به‌وسیله آلومینای اصلاح‌شده با سدیم دو‌دسیل سولفات از محیط‌های آبی: مطالعه تعادلی و ترمودینامیکی

بهداشت مواد غذایی
صفحه 25-35
ایوب پارچه‌باف جدید؛ سحر صادقی

4

مطالعه اثر تیمار ازن بر ویژگی‌های کیفی و بار میکروبی سماق، زیره و فلفل

بهداشت مواد غذایی
صفحه 37-47
علیرضا همتی مقدم؛ نارملا آصفی؛ شهرام حنیفیان

5

بررسی ویژگی‌های شیمیایی و میزان سوربات پتاسیم و بنزوات سدیم در دوغ‌های صنعتی مصرفی شیراز

بهداشت مواد غذایی
صفحه 49-59
مریم عباس والی؛ حامد طالب نجف‌آبادی؛ عزیزالله فلاح مهرجردی

6

مطالعه اثر روش‌های پخت بر غلظت عناصر ضروری نیکل، روی، مس و آهن در ماهی کپور معمولی پرورشی (Cyprinus carpio)

بهداشت مواد غذایی
صفحه 61-76
ابوالفضل عسکری ساری؛ سمیرا حسینی‌نژاد؛ مژده چله‌مال دزفول‌نژاد؛ محمد ولایت زاده

7

بهینه‌سازی فرآوری حرارتی عسل با استفاده از ارزیابی خصوصیات فیزیکی‌شیمیایی و محتوای هیدروکسی متیل فورفورال

بهداشت مواد غذایی
صفحه 77-88
سپیدار سیدی منصور؛ لیلا روفه‌گری‌نژاد

8

تعیین میزان حضور آفلاتوکسین M1 در شیرهای پاستوریزه توزیعی در شهر تبریز (مقاله کوتاه)

بهداشت مواد غذایی
صفحه 89-96
پرستو فرشی؛ محمدرضا خاکپور؛ مهناز طبیبی آذر


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.