دوره و شماره: دوره 10، شماره 2، تابستان 1397، صفحه 13-21  XML

1

اثر فرآیند خشک کردن پاششی بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و میکروساختار پودر عصاره مالت

نوآوری در علوم و فناوری غذایی
صفحه 1-12
خشایار سرابندی؛ علیرضا صادقی ماهونک؛ مریم محمدی؛ زهرا اکبربگلو

2

بررسی تاثیر پیش‌تیمار مایکروویو بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی روغن حاصل از دانه‌های کنجد

نوآوری در علوم و فناوری غذایی
صفحه 13-21
امیر عبدالهی؛ امیرحسین الهامی راد؛ مسعود شفافیی زنوزیان؛ عادل بیگ بابایی؛ محمد آرمین

3

ارزیابی خواص کاربردی و آنتی اکسیدانی پروتئین هیدرولیز شده تخم قزل‏آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)

نوآوری در علوم و فناوری غذایی
صفحه 23-35
مهسا رجب زاده؛ پرستو پورعاشوری؛ بهاره شعبان پور؛ علیرضا عالیشاهی

4

مقایسه تأثیر عصاره مریم گلی و زیره سبز در جلوگیری از توکسین زایی قارچ آسپرژیلوس فلاووس در مغز پسته

نوآوری در علوم و فناوری غذایی
صفحه 37-45
حمید توکلی پور؛ لیلا زیرجانی؛ مجید جوانمرد داخلی

5

بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و میکروبی فیلمهای تهیه شده حاوی نانوذرات اکسید سیلیسیوم با پایه پلی ساکارید آرد سویا

نوآوری در علوم و فناوری غذایی
صفحه 47-55
داوود سالارباشی؛ مصطفی شهیدی نوقابی؛ بی بی صدیقه فضلی بزاز؛ سید علی مرتضوی؛ ایمان شهابی قهفرخی؛ رضا احمدی

6

ارزیابی اثر صمغ گزانتان بر خواص کیفی کیک روغنی بدون گلوتن حاوی آرد ذرت و آرد دانه شاه بلوط

نوآوری در علوم و فناوری غذایی
صفحه 57-70
پیمان دادور؛ اسماعیل عطای صالحی؛ زهرا شیخ السلامی

7

مدل سازی اثر برشته کردن با مایکروویو بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی دانه هندوانه آجیلی و بهینه سازی آن

نوآوری در علوم و فناوری غذایی
صفحه 71-85
زهرا غلامی؛ سارا انصاری

8

ارزیابی خواص شیمیایی، مکانیکی و نوری فیلمهای خوراکی بر پایه پوره کدومسمایی به کمک روش سطح پاسخ

نوآوری در علوم و فناوری غذایی
صفحه 87-101
اصغر ترابی؛ یونس زاهدی

9

اثر جایگزینی پودر هویج با آرد گندم بر خصوصیات ویسکوالاستیک کیک اسفنجی

نوآوری در علوم و فناوری غذایی
صفحه 103-113
فخرالدین صالحی؛ مهدی کاشانی نژاد

10

تهیه نانو لیپوزوم های حاوی اسانس روغنی پرتقال با استفاده از روش حرارتی

نوآوری در علوم و فناوری غذایی
صفحه 115-122
محمدحسین نشاسته گیر؛ محبت محبی؛ محمدحسین حداد خداپرست

11

تاثیر فرآیند ریزپوشانی با استفاده از خشک کن انجمادی بر خصوصیات فیزیکی، شیمیایی و آنتی اکسیدانی اسانس گلپر

نوآوری در علوم و فناوری غذایی
صفحه 123-136
پروین شرایعی؛ ریحانه احمدزاده قویدل؛ حسین بادفرسا

12

بهینه‌سازی فرمولاسیون کشک مایع فراسودمند حاوی اینولین بومی و گوار

نوآوری در علوم و فناوری غذایی
صفحه 137-149
شکوفه مروی؛ سید علی مرتضوی؛ الناز میلانی


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.