دوره و شماره: دوره 10، کنگره ساری-اردیبهشت 97، تابستان 1397، صفحه 1-45 (دومین کنگره ی بین المللی و بیست و پنجمین کنگره ملی علوم وصنایع غذایی ایران/ دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری/ اردیبهشت 1397)  XML

1

اندازه گیری و مقایسه فعالیت لیپاز، لیپواکسیژناز و فیتاز در کینوا و آمارانت

صفحه 1-7
سیده سعادت عزیزی؛ محمدحسین عزیزی؛ رکسانا موگویی؛ مینا کارگزاری؛ پیمان رجایی

2

بررسی تأثیر میزان رطوبت سوبسترا و املاح فسفره، بر تولید سلولاز توسط سویه‌ی جهش‌یافته‌ی جدید تریکودرما ریزئی در سامانه تخمیر حالت جامد

صفحه 9-19
نازنین داراب زاده؛ زهره حمیدی اصفهانی؛ پریسا حجازی

3

جداسازی، شناسایی و توصیف باکتری‌های اسید لاکتیک از فرآورده‌های لبنی سنتی استان مازندران

صفحه 21-25
پیوند کارنما؛ علی پاکدین؛ شقایق نصر

4

خصوصیات رئولوژیک ژل نانوامولسیونی روغن آفتابگردان تهیه شده به وسیله همگن-ساز فراصوت

صفحه 27-34
محمد نجاتیان؛ سلیمان عباسی

5

تولید مربای رژیمی زنجبیلZingiber Officinale) ) با استفاده از صمغ بامیه و استویوزید

صفحه 35-41
منا ملکی؛ میرخلیل پیروزی فرد؛ محمد علیزاده خالد آباد؛ هادی الماسی

6

بررسی خواص فیزیکی و ضد میکروبی فیلم‌های نانوبیوکامپوزیت‌ امولسیونی بر پایۀ کربوکسی‌متیل‌سلولز- نانو نقره

صفحه 43-53
شفق کریمی؛ بابک قنبرزاده؛ خالد عرب

7

بررسی اثر تیمار بتا-آمینوبوتیریک اسید از طریق افزایش تجمع نیتریک اکسید درونی و فعال‌سازی مسیر فنیل‌پروپانوئید بر کاهش پوسیدگی قارچی پس از برداشت میوه‌ توت فرنگی و حفظ کیفیت تغذیه‌ای آن

صفحه 56-61
مرتضی سلیمانی اقدم؛ بیوک آقا فرمانی؛ عباسعلی جنتی زاده؛ صمد بدبدک


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.