دوره و شماره: دوره 8، 4 (32) زمستان - شماره پیاپی 32، زمستان 1397  XML

1

اثر اسانس دانه رازیانه بر استافیلوکوکوس اورئوس در گوشت چرخشده کپور معمولی (Cyprrinus carpio)

صفحه 1-13
صفورا بهرامی؛ ابراهیم علیزاده دوغیکلایی؛ محسن شهریاری مقدم

2

اندازه‌گیری و مقایسه میزان سلنیوم در برخی ماهیان دریایی، آب شیرین و پرورشی بازار اهواز

صفحه 15-23
محمد ولایت زاده

3

بررسی فراوانی و الگوی حساسیت آنتی‌بیوتیکی یرسینیا انتروکولیتیکا در گوشت و احشاء خوراکی مرغ عرضه شده در اردبیل

صفحه 25-33
سمیه شکاری؛ مهدی قیامی راد

4

اثر اسانس رزماری بر جمعیت لاکتوباسیل‌ها و میزان هیستامین طی دوره رسیدن در پنیر سنتی لیقوان

صفحه 35-47
رامین شیشه گر؛ حمید میرزایی؛ خسرو محمدی؛ گیتی کریم؛ ودود رضویلر

5

ارزیابی خطر سلامت میگوهای صید شده از سواحل شمالی دریای عمان به برخی عناصر سنگین سمی

صفحه 49-65
امین غلامحسینی؛ نیما شیری؛ سیاوش سلطانیان؛ محسن علی

6

گلیکاسیون نایسین با گلوکز، لاکتوز و دکسترن و بررسی اثر مهاری آن بر علیه باکتری‌های اشریشیا کلی و سالمونلا تیفی‌موریوم

صفحه 67-75
مهدی هاشم پور صادقیان؛ نسرین کاظمی پور؛ سید شهرام شکرفروش؛ محمد هادی اسکندری

7

بهینه‌سازی پایداری حرارتی روغن سویا تحت تأثیر اسانس آویشن دنایی (Thymus daenensis Celak) با استفاده از روش سطح پاسخ

صفحه 77-93
مهسا اقبالیان راد؛ عباسعلی ساری؛ امیر دارائی گرمه خانی

8

میزان باقی‌مانده انروفلوکساسین در گوشت مرغ و بوقلمون، به‌روش کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا در استان اصفهان (مقاله کوتاه)

صفحه 95-100
سهیل تیموری؛ مجید غلامی آهنگران؛ امیر شاکریان


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.