تعداد مقالات: 13

1

اثر افزودن اینولین و گالاکتواولیگوساکارید بر زنده مانی باکتری لاکتوباسیلوس کازئی ریزپوشانی شده در آبمیوه ترکیبی سیب-زردآلو

دوره 11، شماره 1، بهار 1398، صفحه 145-158

2

اثر قوام‌یابی و افزودن صمغ‌های CMC و کتیرا بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و حسی کوفته تولیدی از ماهی کپور نقره‌ای (Hypophthalmichthys molitrix)

دوره 11، شماره 1، بهار 1398، صفحه 119-132

3

ارزیابی تأثیر نوع روش استحصال روغن کنجد بر روی پروفایل اسیدچرب، ظرفیت آنتی‌اکسیدانی و پایداری اکسیداتیو آن

دوره 11، شماره 1، بهار 1398، صفحه 71-83

4

بررسی ترکیبات شیمیایی، خصوصیات ضد باکتریایی و آنتی اکسیدانی اسانس درمنه Artemisia Khorasanica در منطقه خراسان شمالی

دوره 11، شماره 1، بهار 1398، صفحه 39-57

5

بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی، حسی و مدت زمان ماندگاری نوشیدنی تهیه شده از ایزوله پروتئینی سویای هیدرولیز شده توسط آنزیم آلکالاز

دوره 11، شماره 1، بهار 1398، صفحه 1-9

6

برنامه مدیریت تطبیقی منابع آبی استان گلستان جهت کاهش ریسک خشکسالی‌های آتی

دوره 10، شماره 38، زمستان 1396، صفحه 95-116

7

بهینه سازی شرایط استخراج ترکیبات فنلی فلفل قرمز با استفاده از امواج فراصوت به روش سطح پاسخ

دوره 11، شماره 1، بهار 1398، صفحه 85-95

8

تاثیرپکتین در پایدارسازی شربت خاکشیر

دوره 11، شماره 1، بهار 1398، صفحه 111-117

9

تأثیر پوشش نگهدارنده خوراکی کیتوزان حاوی اسانس مرزنجوش (Origanum vulgare L.)بر ماندگاری ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss) در یخچال

دوره 11، شماره 1، بهار 1398، صفحه 23-38

10

تاثیرخشک کن های پاششی برویژگی های فیزیکو شیمیایی پودرمخلوط بستنی لبنی – گیاهی

دوره 11، شماره 1، بهار 1398، صفحه 59-70

11

تحلیل روش سنتی استفاده از مشک در فرآوری و نگهداری فرآورده شیری ریچال و بررسی فلورمیکروبی آن

دوره 11، شماره 1، بهار 1398، صفحه 11-21

12

فعالیت ضد‌اکسایشی عصاره میکروامولسیون شده چای سبز در روغن کلزا

دوره 11، شماره 1، بهار 1398، صفحه 97-110

13

مقایسه‌ی توابع لگاریتم سیگموئید و تانژانت هیپربولیپک در مدل‌سازی استخراج روغن از سیاه دانه به کمک پیش‌تیمار میدان الکتریکی متناوب(PEF)

دوره 11، شماره 1، بهار 1398، صفحه 133-144


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.