Sedghi, M., Golian, A., Kolahan, F., Heravi Moussavi, A., Afsar, A.. (1393). Broiler Diets Formulated Based on Digestible Amino Acid Values as Determined by in vivo and Prediction Methods. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 4(2), 361-366.
M. Sedghi; A. Golian; F. Kolahan; A. Heravi Moussavi; A. Afsar. "Broiler Diets Formulated Based on Digestible Amino Acid Values as Determined by in vivo and Prediction Methods". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 4, 2, 1393, 361-366.
Sedghi, M., Golian, A., Kolahan, F., Heravi Moussavi, A., Afsar, A.. (1393). 'Broiler Diets Formulated Based on Digestible Amino Acid Values as Determined by in vivo and Prediction Methods', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 4(2), pp. 361-366.
Sedghi, M., Golian, A., Kolahan, F., Heravi Moussavi, A., Afsar, A.. Broiler Diets Formulated Based on Digestible Amino Acid Values as Determined by in vivo and Prediction Methods. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1393; 4(2): 361-366.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب