Yaghobfar, A.. (1392). Effects of Bioassay and Age on Amino Acid Digestibility and Metabolizable Energy of Soybean, Sunflower and Canola Meals. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 3(2), 249-261.
A. Yaghobfar. "Effects of Bioassay and Age on Amino Acid Digestibility and Metabolizable Energy of Soybean, Sunflower and Canola Meals". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 3, 2, 1392, 249-261.
Yaghobfar, A.. (1392). 'Effects of Bioassay and Age on Amino Acid Digestibility and Metabolizable Energy of Soybean, Sunflower and Canola Meals', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 3(2), pp. 249-261.
Yaghobfar, A.. Effects of Bioassay and Age on Amino Acid Digestibility and Metabolizable Energy of Soybean, Sunflower and Canola Meals. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1392; 3(2): 249-261.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب