جنتی, معصومه, عبدوسی, وحید, مشهدی اکبر بوجار, مسعود. (1393). اثر کاربرد کلرید کلسیم و اسانس آویشن بر برخی صفات پس از برداشت میوه توت فرنگی. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 10(ویژه نامه 2 - 2), 25-32.
معصومه جنتی; وحید عبدوسی; مسعود مشهدی اکبر بوجار. "اثر کاربرد کلرید کلسیم و اسانس آویشن بر برخی صفات پس از برداشت میوه توت فرنگی". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 10, ویژه نامه 2 - 2, 1393, 25-32.
جنتی, معصومه, عبدوسی, وحید, مشهدی اکبر بوجار, مسعود. (1393). 'اثر کاربرد کلرید کلسیم و اسانس آویشن بر برخی صفات پس از برداشت میوه توت فرنگی', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 10(ویژه نامه 2 - 2), pp. 25-32.
جنتی, معصومه, عبدوسی, وحید, مشهدی اکبر بوجار, مسعود. اثر کاربرد کلرید کلسیم و اسانس آویشن بر برخی صفات پس از برداشت میوه توت فرنگی. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1393; 10(ویژه نامه 2 - 2): 25-32.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب