Hashish, S.M., Abd El-Samee, L.D.. (1391). Olive Cake and Barley Malt Rootlets in Hen Diets to Improve Egg Lipids and Fatty Acids. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 2(4), 383-389.
S.M. Hashish; L.D. Abd El-Samee. "Olive Cake and Barley Malt Rootlets in Hen Diets to Improve Egg Lipids and Fatty Acids". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 2, 4, 1391, 383-389.
Hashish, S.M., Abd El-Samee, L.D.. (1391). 'Olive Cake and Barley Malt Rootlets in Hen Diets to Improve Egg Lipids and Fatty Acids', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 2(4), pp. 383-389.
Hashish, S.M., Abd El-Samee, L.D.. Olive Cake and Barley Malt Rootlets in Hen Diets to Improve Egg Lipids and Fatty Acids. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1391; 2(4): 383-389.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب