رنجبر, الهه, خدادادی, مژگان, آوخ کیسمی, مهران, صالح پور, عبدالله. (1392). مقایسه اثر استفاده از کاروتنوئید های طبیعی گیاه پنیرک ((Malva neglecta و گشنیز (Coriandrum sativum L.) به صورت جداگانه بر میزان رنگ پذیری پوست ماهی گورامی طلایی Trichogaster trichopterus)). نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 4(14), 8-15.
الهه رنجبر; مژگان خدادادی; مهران آوخ کیسمی; عبدالله صالح پور. "مقایسه اثر استفاده از کاروتنوئید های طبیعی گیاه پنیرک ((Malva neglecta و گشنیز (Coriandrum sativum L.) به صورت جداگانه بر میزان رنگ پذیری پوست ماهی گورامی طلایی Trichogaster trichopterus))". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 4, 14, 1392, 8-15.
رنجبر, الهه, خدادادی, مژگان, آوخ کیسمی, مهران, صالح پور, عبدالله. (1392). 'مقایسه اثر استفاده از کاروتنوئید های طبیعی گیاه پنیرک ((Malva neglecta و گشنیز (Coriandrum sativum L.) به صورت جداگانه بر میزان رنگ پذیری پوست ماهی گورامی طلایی Trichogaster trichopterus))', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 4(14), pp. 8-15.
رنجبر, الهه, خدادادی, مژگان, آوخ کیسمی, مهران, صالح پور, عبدالله. مقایسه اثر استفاده از کاروتنوئید های طبیعی گیاه پنیرک ((Malva neglecta و گشنیز (Coriandrum sativum L.) به صورت جداگانه بر میزان رنگ پذیری پوست ماهی گورامی طلایی Trichogaster trichopterus)). نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1392; 4(14): 8-15.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب