Samadi, F., Abbasi, F., Samadi, S.. (1394). Effect of Artichoke (Cynara scolymus) Leaf Powder on Performance and Physicochemical Properties of Frozen Meat of Japanese Quail. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 5(4), 933-940.
F. Samadi; F. Abbasi; S. Samadi. "Effect of Artichoke (Cynara scolymus) Leaf Powder on Performance and Physicochemical Properties of Frozen Meat of Japanese Quail". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 5, 4, 1394, 933-940.
Samadi, F., Abbasi, F., Samadi, S.. (1394). 'Effect of Artichoke (Cynara scolymus) Leaf Powder on Performance and Physicochemical Properties of Frozen Meat of Japanese Quail', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 5(4), pp. 933-940.
Samadi, F., Abbasi, F., Samadi, S.. Effect of Artichoke (Cynara scolymus) Leaf Powder on Performance and Physicochemical Properties of Frozen Meat of Japanese Quail. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1394; 5(4): 933-940.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب