پارسائی‌مهر, خسرو, چراغی, حبیب, حسین‌زاده, سعید, افروزیه, محمد, احمدی‌نقدهی, عباسعلی. (1393). تأثیر اِل-کارنیتین و نوع چربی بر خصوصیات لاشه و سیستم ایمنی جوجه‌های گوشتی. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 8(2 (30) تابستان), 493-502.
خسرو پارسائی‌مهر; حبیب چراغی; سعید حسین‌زاده; محمد افروزیه; عباسعلی احمدی‌نقدهی. "تأثیر اِل-کارنیتین و نوع چربی بر خصوصیات لاشه و سیستم ایمنی جوجه‌های گوشتی". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 8, 2 (30) تابستان, 1393, 493-502.
پارسائی‌مهر, خسرو, چراغی, حبیب, حسین‌زاده, سعید, افروزیه, محمد, احمدی‌نقدهی, عباسعلی. (1393). 'تأثیر اِل-کارنیتین و نوع چربی بر خصوصیات لاشه و سیستم ایمنی جوجه‌های گوشتی', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 8(2 (30) تابستان), pp. 493-502.
پارسائی‌مهر, خسرو, چراغی, حبیب, حسین‌زاده, سعید, افروزیه, محمد, احمدی‌نقدهی, عباسعلی. تأثیر اِل-کارنیتین و نوع چربی بر خصوصیات لاشه و سیستم ایمنی جوجه‌های گوشتی. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1393; 8(2 (30) تابستان): 493-502.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب