جوادی, افشین, میرزایی, حمید, خطیبی, سیدامین, مناف حسینی, علی. (1390). مطالعه تجربی اثر روش‌های پخت کبابی، میکروفر و آب‌پز نمودن بر باقی‌مانده انروفلوکساسین در بافت‌های خوراکی طیور. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 5(3 (19) پاییز), 1256-1259.
افشین جوادی; حمید میرزایی; سیدامین خطیبی; علی مناف حسینی. "مطالعه تجربی اثر روش‌های پخت کبابی، میکروفر و آب‌پز نمودن بر باقی‌مانده انروفلوکساسین در بافت‌های خوراکی طیور". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 5, 3 (19) پاییز, 1390, 1256-1259.
جوادی, افشین, میرزایی, حمید, خطیبی, سیدامین, مناف حسینی, علی. (1390). 'مطالعه تجربی اثر روش‌های پخت کبابی، میکروفر و آب‌پز نمودن بر باقی‌مانده انروفلوکساسین در بافت‌های خوراکی طیور', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 5(3 (19) پاییز), pp. 1256-1259.
جوادی, افشین, میرزایی, حمید, خطیبی, سیدامین, مناف حسینی, علی. مطالعه تجربی اثر روش‌های پخت کبابی، میکروفر و آب‌پز نمودن بر باقی‌مانده انروفلوکساسین در بافت‌های خوراکی طیور. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1390; 5(3 (19) پاییز): 1256-1259.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب