رسولی فرد, محمدحسن, زرگری, فلور. (1394). تاثیر عصاره آبی چای سفید بر سطح سرمی آنزیم‌های آنتی‌اکسیدانی در موش‌های صحرایی‌ مواجهه شده با آرسنیک. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 9(2 (34) تابستان), 153-161.
محمدحسن رسولی فرد; فلور زرگری. "تاثیر عصاره آبی چای سفید بر سطح سرمی آنزیم‌های آنتی‌اکسیدانی در موش‌های صحرایی‌ مواجهه شده با آرسنیک". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 9, 2 (34) تابستان, 1394, 153-161.
رسولی فرد, محمدحسن, زرگری, فلور. (1394). 'تاثیر عصاره آبی چای سفید بر سطح سرمی آنزیم‌های آنتی‌اکسیدانی در موش‌های صحرایی‌ مواجهه شده با آرسنیک', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 9(2 (34) تابستان), pp. 153-161.
رسولی فرد, محمدحسن, زرگری, فلور. تاثیر عصاره آبی چای سفید بر سطح سرمی آنزیم‌های آنتی‌اکسیدانی در موش‌های صحرایی‌ مواجهه شده با آرسنیک. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1394; 9(2 (34) تابستان): 153-161.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب