امتیازجو, مژگان, دهقانی مطلق, زهرا, زینلی, مجید. (1393). اثر آنتی اکسیدانی ماهی قزل آلای رنگین کمان تغذیه شده با Spirulina platensis توسط آنزیم گلوتاتیون پراکسیداز. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 9(3), 41-49.
مژگان امتیازجو; زهرا دهقانی مطلق; مجید زینلی. "اثر آنتی اکسیدانی ماهی قزل آلای رنگین کمان تغذیه شده با Spirulina platensis توسط آنزیم گلوتاتیون پراکسیداز". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 9, 3, 1393, 41-49.
امتیازجو, مژگان, دهقانی مطلق, زهرا, زینلی, مجید. (1393). 'اثر آنتی اکسیدانی ماهی قزل آلای رنگین کمان تغذیه شده با Spirulina platensis توسط آنزیم گلوتاتیون پراکسیداز', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 9(3), pp. 41-49.
امتیازجو, مژگان, دهقانی مطلق, زهرا, زینلی, مجید. اثر آنتی اکسیدانی ماهی قزل آلای رنگین کمان تغذیه شده با Spirulina platensis توسط آنزیم گلوتاتیون پراکسیداز. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1393; 9(3): 41-49.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب