. (1390). اثر کاربرد اسید سالیسیلیک در مقادیر و روشهای مختلف بر عملکرد و خصوصیات ظاهری زیره سبز. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 3(2), 188-195.
. "اثر کاربرد اسید سالیسیلیک در مقادیر و روشهای مختلف بر عملکرد و خصوصیات ظاهری زیره سبز". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 3, 2, 1390, 188-195.
. (1390). 'اثر کاربرد اسید سالیسیلیک در مقادیر و روشهای مختلف بر عملکرد و خصوصیات ظاهری زیره سبز', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 3(2), pp. 188-195.
. اثر کاربرد اسید سالیسیلیک در مقادیر و روشهای مختلف بر عملکرد و خصوصیات ظاهری زیره سبز. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1390; 3(2): 188-195.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب