انصاری فرد, فاطمه, خانی, مونا, معینی, سهراب, هدایتی فرد, مسعود. (1390). تاثیر ویتامین C بر روی تغییرات چربی و اسیدهای چرب در فیله منجمد و وکیوم شده شگ ماهی دریای مازندران (Alosa caspia caspia). نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 6(4), 92-102.
فاطمه انصاری فرد; مونا خانی; سهراب معینی; مسعود هدایتی فرد. "تاثیر ویتامین C بر روی تغییرات چربی و اسیدهای چرب در فیله منجمد و وکیوم شده شگ ماهی دریای مازندران (Alosa caspia caspia)". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 6, 4, 1390, 92-102.
انصاری فرد, فاطمه, خانی, مونا, معینی, سهراب, هدایتی فرد, مسعود. (1390). 'تاثیر ویتامین C بر روی تغییرات چربی و اسیدهای چرب در فیله منجمد و وکیوم شده شگ ماهی دریای مازندران (Alosa caspia caspia)', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 6(4), pp. 92-102.
انصاری فرد, فاطمه, خانی, مونا, معینی, سهراب, هدایتی فرد, مسعود. تاثیر ویتامین C بر روی تغییرات چربی و اسیدهای چرب در فیله منجمد و وکیوم شده شگ ماهی دریای مازندران (Alosa caspia caspia). نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1390; 6(4): 92-102.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب