Sharifi, M., Hosseinkhani, A., Sofizade, M., Mosavi, J.. (1395). Effects of Fat Supplementation and Chop Length on Milk Composition and Ruminal Fermentation of Cows Fed Diets Containing Alfalfa Silage. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 6(2), 293-301.
M. Sharifi; A. Hosseinkhani; M. Sofizade; J. Mosavi. "Effects of Fat Supplementation and Chop Length on Milk Composition and Ruminal Fermentation of Cows Fed Diets Containing Alfalfa Silage". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 6, 2, 1395, 293-301.
Sharifi, M., Hosseinkhani, A., Sofizade, M., Mosavi, J.. (1395). 'Effects of Fat Supplementation and Chop Length on Milk Composition and Ruminal Fermentation of Cows Fed Diets Containing Alfalfa Silage', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 6(2), pp. 293-301.
Sharifi, M., Hosseinkhani, A., Sofizade, M., Mosavi, J.. Effects of Fat Supplementation and Chop Length on Milk Composition and Ruminal Fermentation of Cows Fed Diets Containing Alfalfa Silage. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1395; 6(2): 293-301.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب