Kiani, A., Gharooni, M.H.. (1395). Comparative Analysis of Fatty Acid Composition of Yolk Lipids in Indigenous and Conventional Chicken Eggs. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 6(2), 401-405.
A. Kiani; M.H. Gharooni. "Comparative Analysis of Fatty Acid Composition of Yolk Lipids in Indigenous and Conventional Chicken Eggs". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 6, 2, 1395, 401-405.
Kiani, A., Gharooni, M.H.. (1395). 'Comparative Analysis of Fatty Acid Composition of Yolk Lipids in Indigenous and Conventional Chicken Eggs', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 6(2), pp. 401-405.
Kiani, A., Gharooni, M.H.. Comparative Analysis of Fatty Acid Composition of Yolk Lipids in Indigenous and Conventional Chicken Eggs. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1395; 6(2): 401-405.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب