نجفی, علیرضا, بهشتی, نرگس. (1392). شناسائی انواع اسیدهای چرب از نظر کمی و کیفی در ماهی فیتوفاگ پرورشی (Hypophthalmichthis molitrix) و بررسی اثر زمان نگهداری بر روی آنها در سردخانه 18- درجه سانتی گراد. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 8(2), 58-67.
علیرضا نجفی; نرگس بهشتی. "شناسائی انواع اسیدهای چرب از نظر کمی و کیفی در ماهی فیتوفاگ پرورشی (Hypophthalmichthis molitrix) و بررسی اثر زمان نگهداری بر روی آنها در سردخانه 18- درجه سانتی گراد". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 8, 2, 1392, 58-67.
نجفی, علیرضا, بهشتی, نرگس. (1392). 'شناسائی انواع اسیدهای چرب از نظر کمی و کیفی در ماهی فیتوفاگ پرورشی (Hypophthalmichthis molitrix) و بررسی اثر زمان نگهداری بر روی آنها در سردخانه 18- درجه سانتی گراد', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 8(2), pp. 58-67.
نجفی, علیرضا, بهشتی, نرگس. شناسائی انواع اسیدهای چرب از نظر کمی و کیفی در ماهی فیتوفاگ پرورشی (Hypophthalmichthis molitrix) و بررسی اثر زمان نگهداری بر روی آنها در سردخانه 18- درجه سانتی گراد. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1392; 8(2): 58-67.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب