Rezaeenia, A., Naserian, A.A., Mokhtarpour, A.. (1395). Chemical Composition, Fatty Acids Profile and Biological Evaluation of Tannins of Selected Date Seeds Grown in Iran. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 6(3), 517-524.
A. Rezaeenia; A.A. Naserian; A. Mokhtarpour. "Chemical Composition, Fatty Acids Profile and Biological Evaluation of Tannins of Selected Date Seeds Grown in Iran". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 6, 3, 1395, 517-524.
Rezaeenia, A., Naserian, A.A., Mokhtarpour, A.. (1395). 'Chemical Composition, Fatty Acids Profile and Biological Evaluation of Tannins of Selected Date Seeds Grown in Iran', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 6(3), pp. 517-524.
Rezaeenia, A., Naserian, A.A., Mokhtarpour, A.. Chemical Composition, Fatty Acids Profile and Biological Evaluation of Tannins of Selected Date Seeds Grown in Iran. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1395; 6(3): 517-524.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب