Vahabzadeh, M., Dayani, O., Nasr, J.. (1395). The Chemical Composition, Digestibility and Degradability of Processed Pistachio Peel with Neurospora sitophila. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 6(3), 543-550.
M. Vahabzadeh; O. Dayani; J. Nasr. "The Chemical Composition, Digestibility and Degradability of Processed Pistachio Peel with Neurospora sitophila". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 6, 3, 1395, 543-550.
Vahabzadeh, M., Dayani, O., Nasr, J.. (1395). 'The Chemical Composition, Digestibility and Degradability of Processed Pistachio Peel with Neurospora sitophila', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 6(3), pp. 543-550.
Vahabzadeh, M., Dayani, O., Nasr, J.. The Chemical Composition, Digestibility and Degradability of Processed Pistachio Peel with Neurospora sitophila. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1395; 6(3): 543-550.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب