جمشیدی, سلیمان, اندرگانی, سودابه. (1395). خاصیت ضدباکتریایی عصاره و اسانس سرخارگل در مقابل چند باکتری گیاهی. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 12(2), 65-72. doi: 10.22034/aej.2016.525561
سلیمان جمشیدی; سودابه اندرگانی. "خاصیت ضدباکتریایی عصاره و اسانس سرخارگل در مقابل چند باکتری گیاهی". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 12, 2, 1395, 65-72. doi: 10.22034/aej.2016.525561
جمشیدی, سلیمان, اندرگانی, سودابه. (1395). 'خاصیت ضدباکتریایی عصاره و اسانس سرخارگل در مقابل چند باکتری گیاهی', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 12(2), pp. 65-72. doi: 10.22034/aej.2016.525561
جمشیدی, سلیمان, اندرگانی, سودابه. خاصیت ضدباکتریایی عصاره و اسانس سرخارگل در مقابل چند باکتری گیاهی. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1395; 12(2): 65-72. doi: 10.22034/aej.2016.525561


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب