قهری, حسن, اوشاقی, محمد عبداله. (1391). تاثیر پروتئین با منشا گیاهی و حیوانی جیره غذایی بر خصوصیات بستر و وقوع درماتیت بالشتک کف پایی در جوجه های گوشتی. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 3(4), 204-213.
حسن قهری; محمد عبداله اوشاقی. "تاثیر پروتئین با منشا گیاهی و حیوانی جیره غذایی بر خصوصیات بستر و وقوع درماتیت بالشتک کف پایی در جوجه های گوشتی". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 3, 4, 1391, 204-213.
قهری, حسن, اوشاقی, محمد عبداله. (1391). 'تاثیر پروتئین با منشا گیاهی و حیوانی جیره غذایی بر خصوصیات بستر و وقوع درماتیت بالشتک کف پایی در جوجه های گوشتی', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 3(4), pp. 204-213.
قهری, حسن, اوشاقی, محمد عبداله. تاثیر پروتئین با منشا گیاهی و حیوانی جیره غذایی بر خصوصیات بستر و وقوع درماتیت بالشتک کف پایی در جوجه های گوشتی. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1391; 3(4): 204-213.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب