عزیزی, شهره, مرتضوی, سید علی, شفافی زنوزی, مسعود, هوشمنددلیر, موسی الرضا. (1393). بررسی تاثیر ایزوله پروتئین سویا (SPI) و صمغ ثعلب بر خواص فیزیک و شیمیایی و حسی خامه زده کم چرب. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 7(4), 9-18.
شهره عزیزی; سید علی مرتضوی; مسعود شفافی زنوزی; موسی الرضا هوشمنددلیر. "بررسی تاثیر ایزوله پروتئین سویا (SPI) و صمغ ثعلب بر خواص فیزیک و شیمیایی و حسی خامه زده کم چرب". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 7, 4, 1393, 9-18.
عزیزی, شهره, مرتضوی, سید علی, شفافی زنوزی, مسعود, هوشمنددلیر, موسی الرضا. (1393). 'بررسی تاثیر ایزوله پروتئین سویا (SPI) و صمغ ثعلب بر خواص فیزیک و شیمیایی و حسی خامه زده کم چرب', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 7(4), pp. 9-18.
عزیزی, شهره, مرتضوی, سید علی, شفافی زنوزی, مسعود, هوشمنددلیر, موسی الرضا. بررسی تاثیر ایزوله پروتئین سویا (SPI) و صمغ ثعلب بر خواص فیزیک و شیمیایی و حسی خامه زده کم چرب. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1393; 7(4): 9-18.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب