مرتضوی‌تبریزی, سیدجاوید. (1395). بررسی تاثیر مقادیر مختلف عصاره الکلی سیر بر میزان عملکرد و بقاء ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhyncus mykiss). نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 10(3 (39) پاییز), 235-243.
سیدجاوید مرتضوی‌تبریزی. "بررسی تاثیر مقادیر مختلف عصاره الکلی سیر بر میزان عملکرد و بقاء ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhyncus mykiss)". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 10, 3 (39) پاییز, 1395, 235-243.
مرتضوی‌تبریزی, سیدجاوید. (1395). 'بررسی تاثیر مقادیر مختلف عصاره الکلی سیر بر میزان عملکرد و بقاء ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhyncus mykiss)', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 10(3 (39) پاییز), pp. 235-243.
مرتضوی‌تبریزی, سیدجاوید. بررسی تاثیر مقادیر مختلف عصاره الکلی سیر بر میزان عملکرد و بقاء ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhyncus mykiss). نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1395; 10(3 (39) پاییز): 235-243.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب