غفارنژاد پرتو, رامین, زارعی, ابوالفضل, ایلا, نیما. (1394). مقایسه استفاده از اسید آمینه قابل هضم وکل در دو روش تغذیه ای مرسوم و هفتگی در تغذیه جوجه های گوشتی. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 94(1), 76-85.
رامین غفارنژاد پرتو; ابوالفضل زارعی; نیما ایلا. "مقایسه استفاده از اسید آمینه قابل هضم وکل در دو روش تغذیه ای مرسوم و هفتگی در تغذیه جوجه های گوشتی". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 94, 1, 1394, 76-85.
غفارنژاد پرتو, رامین, زارعی, ابوالفضل, ایلا, نیما. (1394). 'مقایسه استفاده از اسید آمینه قابل هضم وکل در دو روش تغذیه ای مرسوم و هفتگی در تغذیه جوجه های گوشتی', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 94(1), pp. 76-85.
غفارنژاد پرتو, رامین, زارعی, ابوالفضل, ایلا, نیما. مقایسه استفاده از اسید آمینه قابل هضم وکل در دو روش تغذیه ای مرسوم و هفتگی در تغذیه جوجه های گوشتی. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1394; 94(1): 76-85.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب