. (1395). نقش نانوسیلیکون و دیگر منابع سیلیس همراه با کاربرد نیتروژن و فسفر بر ویژگی‌های تکنولوژیکی و کیفیت پخت دانه برنج در رقم طارم هاشمی. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 8(4), 382-400.
. "نقش نانوسیلیکون و دیگر منابع سیلیس همراه با کاربرد نیتروژن و فسفر بر ویژگی‌های تکنولوژیکی و کیفیت پخت دانه برنج در رقم طارم هاشمی". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 8, 4, 1395, 382-400.
. (1395). 'نقش نانوسیلیکون و دیگر منابع سیلیس همراه با کاربرد نیتروژن و فسفر بر ویژگی‌های تکنولوژیکی و کیفیت پخت دانه برنج در رقم طارم هاشمی', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 8(4), pp. 382-400.
. نقش نانوسیلیکون و دیگر منابع سیلیس همراه با کاربرد نیتروژن و فسفر بر ویژگی‌های تکنولوژیکی و کیفیت پخت دانه برنج در رقم طارم هاشمی. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1395; 8(4): 382-400.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب