صدیقی, لادن, رنجبر اقدم, حسین, ایمانی, سهراب, شجاعی, محمود. (1395). بررسی تاثیر جیره های غذایی طبیعی و مصنوعی روی مرحله شفیرگی ساقه خواران Sesamia cretica Lederer وSesamia nonagrioides Lefèbvre در مقایسه با جمعیت مزرعه ای. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 8(1), 47-57.
لادن صدیقی; حسین رنجبر اقدم; سهراب ایمانی; محمود شجاعی. "بررسی تاثیر جیره های غذایی طبیعی و مصنوعی روی مرحله شفیرگی ساقه خواران Sesamia cretica Lederer وSesamia nonagrioides Lefèbvre در مقایسه با جمعیت مزرعه ای". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 8, 1, 1395, 47-57.
صدیقی, لادن, رنجبر اقدم, حسین, ایمانی, سهراب, شجاعی, محمود. (1395). 'بررسی تاثیر جیره های غذایی طبیعی و مصنوعی روی مرحله شفیرگی ساقه خواران Sesamia cretica Lederer وSesamia nonagrioides Lefèbvre در مقایسه با جمعیت مزرعه ای', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 8(1), pp. 47-57.
صدیقی, لادن, رنجبر اقدم, حسین, ایمانی, سهراب, شجاعی, محمود. بررسی تاثیر جیره های غذایی طبیعی و مصنوعی روی مرحله شفیرگی ساقه خواران Sesamia cretica Lederer وSesamia nonagrioides Lefèbvre در مقایسه با جمعیت مزرعه ای. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1395; 8(1): 47-57.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب