رضایی, پروانه, محمد حسینی, مجید. (1393). تعیین کمی و کیفی ترکیبات شیمیائی روغن اسانسی حاصل از اندامهای هوائی گیاه آویشن به روش تقطیر با آب همراه با کروماتوگرافی گازی- طیف سنجی جرمی (MS/GC) و بررسی جامع فیتوشیمیائی عصاره ی آن. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 4(10), 45-59.
پروانه رضایی; مجید محمد حسینی. "تعیین کمی و کیفی ترکیبات شیمیائی روغن اسانسی حاصل از اندامهای هوائی گیاه آویشن به روش تقطیر با آب همراه با کروماتوگرافی گازی- طیف سنجی جرمی (MS/GC) و بررسی جامع فیتوشیمیائی عصاره ی آن". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 4, 10, 1393, 45-59.
رضایی, پروانه, محمد حسینی, مجید. (1393). 'تعیین کمی و کیفی ترکیبات شیمیائی روغن اسانسی حاصل از اندامهای هوائی گیاه آویشن به روش تقطیر با آب همراه با کروماتوگرافی گازی- طیف سنجی جرمی (MS/GC) و بررسی جامع فیتوشیمیائی عصاره ی آن', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 4(10), pp. 45-59.
رضایی, پروانه, محمد حسینی, مجید. تعیین کمی و کیفی ترکیبات شیمیائی روغن اسانسی حاصل از اندامهای هوائی گیاه آویشن به روش تقطیر با آب همراه با کروماتوگرافی گازی- طیف سنجی جرمی (MS/GC) و بررسی جامع فیتوشیمیائی عصاره ی آن. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1393; 4(10): 45-59.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب