کرمی, بابک, مرادی, یزدان, مطلبی, عباس, سلطانی, مهدی, حسینی, سپیده, حسینی, سید ابراهیم. (1395). بررسی اثرات انجماد کند و تند بر روی کیفیت فیله ماهی تیلاپیا قرمز (Oreochromis niloticus × Tilapia mosambicus). نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 11(3), 64-87.
بابک کرمی; یزدان مرادی; عباس مطلبی; مهدی سلطانی; سپیده حسینی; سید ابراهیم حسینی. "بررسی اثرات انجماد کند و تند بر روی کیفیت فیله ماهی تیلاپیا قرمز (Oreochromis niloticus × Tilapia mosambicus)". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 11, 3, 1395, 64-87.
کرمی, بابک, مرادی, یزدان, مطلبی, عباس, سلطانی, مهدی, حسینی, سپیده, حسینی, سید ابراهیم. (1395). 'بررسی اثرات انجماد کند و تند بر روی کیفیت فیله ماهی تیلاپیا قرمز (Oreochromis niloticus × Tilapia mosambicus)', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 11(3), pp. 64-87.
کرمی, بابک, مرادی, یزدان, مطلبی, عباس, سلطانی, مهدی, حسینی, سپیده, حسینی, سید ابراهیم. بررسی اثرات انجماد کند و تند بر روی کیفیت فیله ماهی تیلاپیا قرمز (Oreochromis niloticus × Tilapia mosambicus). نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1395; 11(3): 64-87.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب