تعداد نشریات | 418 |
تعداد شمارهها | 10,005 |
تعداد مقالات | 83,621 |
تعداد مشاهده مقاله | 78,331,374 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 55,377,676 |
بررسی اثرات غذای زنده و تجاری بر روی رشد و بقاء لارو ماهی آزاد دریای خزر (Salmotrutta caspius) | ||
مجله علوم تکثیر و ابزی پروری | ||
مقاله 2، دوره 2، شماره 2، خرداد 1393، صفحه 23-34 اصل مقاله (271.44 K) | ||
نویسندگان | ||
محمد درجانی* 1؛ مهسا محمدی2؛ مهدی شمسایی2؛ یاسر عبداله تبار2 | ||
1علوم و تحقیقات تهران | ||
2واحد تهران | ||
چکیده | ||
طی پژوهشی 30 روزه اثرات غذای زنده و تجاری پلت بر روی رشد و بقاء لارو ماهی آزاد دریای خزر و در قالب یک طرح کاملاً تصادفی با 6 تیمار غذایی و 3 تکرار بررسی گردید. تعداد لاروهای مورد استفاده در این آزمایش 120 عدد بود که تغییرات وزن، طول، نرخ رشد ویژه، درصد افزایش وزن روزانه و نرخ بقا آنها مورد مطالعه قرار گرفتند. میانگین وزن و طول اولیه لاروها به ترتیب 13±90 میلی گرم و 5/1±23 میلی متر بود. تیمارهای ششگانه غذایی شامل تیمار(1): ناپلیوس آرتمیا تازه تخمگشایی شده و گاماروس تازه آسیاب شده هر کدام به نسبت 50 درصد. تیمار(2): ناپلیوس آرتمیا تازه تخمگشایی شده و غذای تجاری پلت هر یک به نسبت 50 درصد. تیمار(3): گاماروس تازه آسیاب شده و غذای تجاری پلت هر کدام به نسبت50 درصد. تیمار(4): غذای تجاری پلت(100درصد) تیمار شاهد. تیمار(5): ناپلیوس آرتمیا تازه تخمگشایی شده(100درصد). تیمار(6): گاماروس تازه آسیاب شده(100درصد) بود. نتایج تجزیه واریانس فاکتورهای مورد بررسی در لاروها مبین آن بود که در پایان روز سی ام، رشد و بقای لاروها در تیمار3 نسبت به لاروها در تیمار 4 (شاهد) تفاوت معنیداری را نشان نداد(05/0P). از تیمارهای مورد بررسی، لاروهای تیمار 5 نسبت به سایر تیمارها بهترین رشد و بقا را داشت (05/>0P). | ||
آمار تعداد مشاهده مقاله: 241 تعداد دریافت فایل اصل مقاله: 218 |