Shaa, Morad. (1395). The effect of ageing on antioxidant and biochemical changes in wheat (Triticum aestivum L.) seeds.. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 6(4), 1805-1814. doi: 10.30495ر/ijpp.2016.532651
Morad Shaa. "The effect of ageing on antioxidant and biochemical changes in wheat (Triticum aestivum L.) seeds.". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 6, 4, 1395, 1805-1814. doi: 10.30495ر/ijpp.2016.532651
Shaa, Morad. (1395). 'The effect of ageing on antioxidant and biochemical changes in wheat (Triticum aestivum L.) seeds.', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 6(4), pp. 1805-1814. doi: 10.30495ر/ijpp.2016.532651
Shaa, Morad. The effect of ageing on antioxidant and biochemical changes in wheat (Triticum aestivum L.) seeds.. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1395; 6(4): 1805-1814. doi: 10.30495ر/ijpp.2016.532651


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب