Oraghi Ardebili, Zahra, Moradi, Mohammad. (1395). The modification in quality of parsley (Petroselinum crispum) by selenium and amino acids .. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 6(4), 1825-1833. doi: 10.30495/ijpp.2016.532653
Zahra Oraghi Ardebili; Mohammad Moradi. "The modification in quality of parsley (Petroselinum crispum) by selenium and amino acids .". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 6, 4, 1395, 1825-1833. doi: 10.30495/ijpp.2016.532653
Oraghi Ardebili, Zahra, Moradi, Mohammad. (1395). 'The modification in quality of parsley (Petroselinum crispum) by selenium and amino acids .', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 6(4), pp. 1825-1833. doi: 10.30495/ijpp.2016.532653
Oraghi Ardebili, Zahra, Moradi, Mohammad. The modification in quality of parsley (Petroselinum crispum) by selenium and amino acids .. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1395; 6(4): 1825-1833. doi: 10.30495/ijpp.2016.532653


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب