Ebrahimzadeh, S.K., Navidshad, B., Farhoomand, P., Mirzaei Aghjehgheshlagh, F.. (1396). The Metabolizable Energy Content and Effect of Grape Pomace with or without Tannase Enzyme Treatment in Broiler Chickens. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 7(3), 479-486.
S.K. Ebrahimzadeh; B. Navidshad; P. Farhoomand; F. Mirzaei Aghjehgheshlagh. "The Metabolizable Energy Content and Effect of Grape Pomace with or without Tannase Enzyme Treatment in Broiler Chickens". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 7, 3, 1396, 479-486.
Ebrahimzadeh, S.K., Navidshad, B., Farhoomand, P., Mirzaei Aghjehgheshlagh, F.. (1396). 'The Metabolizable Energy Content and Effect of Grape Pomace with or without Tannase Enzyme Treatment in Broiler Chickens', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 7(3), pp. 479-486.
Ebrahimzadeh, S.K., Navidshad, B., Farhoomand, P., Mirzaei Aghjehgheshlagh, F.. The Metabolizable Energy Content and Effect of Grape Pomace with or without Tannase Enzyme Treatment in Broiler Chickens. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1396; 7(3): 479-486.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب