گلچین منشادی, علیرضا, جرکانی بیات, سجاد, ترحمی, محمد. (1395). ارزیابی آزمایشگاهی اثر ضد قارچی عصاره آویشن (Thymus vulgaris) و مرزنجوش (Origanum vulgare) بر روی قارچ ساپرولگنیای جدا شده از ماهی قزل‌آلای رنگین کمان مجتمع تکثیر و پرورش شهید مطهری یاسوج. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 10(4), 11-18.
علیرضا گلچین منشادی; سجاد جرکانی بیات; محمد ترحمی. "ارزیابی آزمایشگاهی اثر ضد قارچی عصاره آویشن (Thymus vulgaris) و مرزنجوش (Origanum vulgare) بر روی قارچ ساپرولگنیای جدا شده از ماهی قزل‌آلای رنگین کمان مجتمع تکثیر و پرورش شهید مطهری یاسوج". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 10, 4, 1395, 11-18.
گلچین منشادی, علیرضا, جرکانی بیات, سجاد, ترحمی, محمد. (1395). 'ارزیابی آزمایشگاهی اثر ضد قارچی عصاره آویشن (Thymus vulgaris) و مرزنجوش (Origanum vulgare) بر روی قارچ ساپرولگنیای جدا شده از ماهی قزل‌آلای رنگین کمان مجتمع تکثیر و پرورش شهید مطهری یاسوج', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 10(4), pp. 11-18.
گلچین منشادی, علیرضا, جرکانی بیات, سجاد, ترحمی, محمد. ارزیابی آزمایشگاهی اثر ضد قارچی عصاره آویشن (Thymus vulgaris) و مرزنجوش (Origanum vulgare) بر روی قارچ ساپرولگنیای جدا شده از ماهی قزل‌آلای رنگین کمان مجتمع تکثیر و پرورش شهید مطهری یاسوج. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1395; 10(4): 11-18.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب