تعداد نشریات | 418 |
تعداد شمارهها | 10,005 |
تعداد مقالات | 83,621 |
تعداد مشاهده مقاله | 78,331,728 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 55,377,926 |
تاثیر عصاره آزاد و ریزپوشانی شده پونه کوهی (Origanum vulgare) بر تغییرات شیمیایی، میکروبی و رفتار باکتری سودوموناس فلورسانس در گوشت چرخ شده ماهی کیلکا معمولی (Clupeonella cultriventris) | ||
نشریه فن آوریهای نوین در توسعه آبزی پروری | ||
مقاله 7، دوره 10، شماره 4 - شماره پیاپی 40، اسفند 1395، صفحه 59-72 اصل مقاله (579.04 K) | ||
نوع مقاله: علمی پژوهشی | ||
نویسندگان | ||
فاطمه ستونه1؛ محمدتقی بایی* 2؛ مهشید شاملوفر1 | ||
1گروه شیمی، دانشگاه آزاد اسلامی، واحد آزادشهر، آزادشهر، ایران | ||
2گروه شیلات، دنشگاه آزاد اسلامی، واحد آزادشهر، آزادشهر، ایران | ||
مراجع | ||
| ||
آمار تعداد مشاهده مقاله: 194 تعداد دریافت فایل اصل مقاله: 509 |