ستونه, فاطمه, بایی, محمدتقی, شاملوفر, مهشید. (1395). تاثیر عصاره آزاد و ریزپوشانی شده پونه کوهی (Origanum vulgare) بر تغییرات شیمیایی، میکروبی و رفتار باکتری سودوموناس فلورسانس در گوشت چرخ شده ماهی کیلکا معمولی (Clupeonella cultriventris). نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 10(4), 59-72.
فاطمه ستونه; محمدتقی بایی; مهشید شاملوفر. "تاثیر عصاره آزاد و ریزپوشانی شده پونه کوهی (Origanum vulgare) بر تغییرات شیمیایی، میکروبی و رفتار باکتری سودوموناس فلورسانس در گوشت چرخ شده ماهی کیلکا معمولی (Clupeonella cultriventris)". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 10, 4, 1395, 59-72.
ستونه, فاطمه, بایی, محمدتقی, شاملوفر, مهشید. (1395). 'تاثیر عصاره آزاد و ریزپوشانی شده پونه کوهی (Origanum vulgare) بر تغییرات شیمیایی، میکروبی و رفتار باکتری سودوموناس فلورسانس در گوشت چرخ شده ماهی کیلکا معمولی (Clupeonella cultriventris)', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 10(4), pp. 59-72.
ستونه, فاطمه, بایی, محمدتقی, شاملوفر, مهشید. تاثیر عصاره آزاد و ریزپوشانی شده پونه کوهی (Origanum vulgare) بر تغییرات شیمیایی، میکروبی و رفتار باکتری سودوموناس فلورسانس در گوشت چرخ شده ماهی کیلکا معمولی (Clupeonella cultriventris). نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1395; 10(4): 59-72.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب