Bali, Olfa, Ammar, Imen, Ennouri, Monia, Attia, Hamadi. (1396). Physicochemical characteristics and storage stability of clarified butter fat « smen » produced from pasteurized and non-pasteurized milk. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 5(3), 195-205.
Olfa Bali; Imen Ammar; Monia Ennouri; Hamadi Attia. "Physicochemical characteristics and storage stability of clarified butter fat « smen » produced from pasteurized and non-pasteurized milk". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 5, 3, 1396, 195-205.
Bali, Olfa, Ammar, Imen, Ennouri, Monia, Attia, Hamadi. (1396). 'Physicochemical characteristics and storage stability of clarified butter fat « smen » produced from pasteurized and non-pasteurized milk', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 5(3), pp. 195-205.
Bali, Olfa, Ammar, Imen, Ennouri, Monia, Attia, Hamadi. Physicochemical characteristics and storage stability of clarified butter fat « smen » produced from pasteurized and non-pasteurized milk. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1396; 5(3): 195-205.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب