. (1396). تأثیر میزان غلظت صمغ گوار بر راندمان سرخ کردن و برخی از خواص کیفی خلال‌های سیب‌زمینی سرخ شده. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 6(2), 20-26.
. "تأثیر میزان غلظت صمغ گوار بر راندمان سرخ کردن و برخی از خواص کیفی خلال‌های سیب‌زمینی سرخ شده". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 6, 2, 1396, 20-26.
. (1396). 'تأثیر میزان غلظت صمغ گوار بر راندمان سرخ کردن و برخی از خواص کیفی خلال‌های سیب‌زمینی سرخ شده', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 6(2), pp. 20-26.
. تأثیر میزان غلظت صمغ گوار بر راندمان سرخ کردن و برخی از خواص کیفی خلال‌های سیب‌زمینی سرخ شده. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1396; 6(2): 20-26.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب